Tota organització de futur necessita millorar continuament

Els nostres anys d’experiència ens confirmen que les organitzacions que creixen econòmicament o en qualitat “de vida” ho fan desprès de l’aplicació de metodologies de millora continua.

Algunes d’aquestes metodologies on us podem ajudar són basades en la implantació de normes tant reconegudes com la ISO 9001 “Sistema de gestió de la qualitat”, o la norma IRIS / ISO TS 22163 “Sistema de gestió de la qualitat en sector ferroviari” on tenim experiència des del 2008. També altres eines ajuden a millorar, com són la metodologia 5s i el Lean Office.

  • ISO 9001 Sistemes de Gestió de la Qualitat – Formació, implantació i auditories internes
  • IRIS / ISO TS 22163 – Formació, implantació i auditories internes
  • Formació i implementació Metodologia 5s d’ordre i neteja
  • Formació i implementació de Metodologia Lean Office
  • Formació i implementació de Planificació Estratègica

Projectes desenvolupats en aquest àmbit

Des del 2006 els nostres professionals han participat d’aquest projecte al sector de l’educació dinamitzat per Fundació Escola Cristiana de Catalunya. S’ha participat en la formació, auditories internes i implantació de la norma ISO 9001 en centres educatius de tota Catalunya provocant un canvi cultural dels centres educatius cap a la millora continua.

Iniciat al 2018 amb un diagnòstic de situació respecte a aquesta norma específica del sector ferroviari, es va continuar amb la implantació d’aquesta complexa però rellevant norma obtenint al 2019 la certificació amb 0 no conformitats. També es col·labora en el manteniment del sistema de gestió integrat amb la norma IRIS i en la realització de les auditories internes.

Diagnòstic a finals de 2019 per analitzar la situació de partida, i des de llavors implementació de la norma en l’empresa, provocant un gran canvi en la gestió de tots els seus processos cap al sector ferroviari oferint un augment en la qualitat dels seus serveis.

Suport continu al sistema de gestió de la qualitat de l’empresa HARTING Iberia, així com ajuda en el desenvolupament de metodologies lligades als canvis de processos interns com l’implementació de metodologies de gestió de projectes. Al 2008 també es va fer la implantació de la norma IRIS, sent la tercera d’Espanya que va a aconseguir el certificat.

En aliança amb AFK Arquitectura i dins del marc d’Uikú Coworking, es va realitzar l’estudi i anàlisi de l’usabilitat de l’espai cultural Cèntric de l’Aj. del Prat de Llobregat, oferint solucions que augmentin l’eficiència de l’espai tant pels usuaris com pels seus gestors.